ANKETA Pitali smo Međimurce što misle o otvaranju McDonald’sa u Čakovcu

Ovih je dana glavna tema čakovečkog društva dolazak restorana lanca gotove hrane ‘McDonald’s’ na mjesto gdje se nalazi otvoreno rukometno igralište Macanovog doma.

U nastavku pročitajte što o tome misle Međimurci i Međimurke.

– Često odlazim u Varaždinski McDonald’s jer hrana nije skupa, a uz to nudi i širu ponudu jela od ostalih restorana brze hrane. Sretan sam što nam dolazi u Čakovec i znam da će ovaj novi restoran biti dobro ostvarena ideja. – Luka Havaši (17) iz Pušćina.

– S obzirom da će biti još jedan restoran u blizini ne znam hoće li to biti uspješno zbog konkurencije, ali što se tiče mladih ova ideja je za njih odlična. Svakako ću i ja posjetiti čakovečki McDonald’s jer podržavam sve što je u ovom gradu novo. – Dragica Novak (64) iz Čakovca.

– Osobno ne volim McDonald’s, a jasno je da će konkurirati ostalim restoranima brze hrane u okolici te im na taj način smanjiti promet jer ipak samo ime ‘McDonald’s’ je dobro poznato te privlači ljude. – Anja Kelerajter (17) iz Čakovca.

– Ne sviđa mi se lokacija zato što sam bivši gimnastičar i smatram da bi tamo trebalo ostati igralište, a ideja je super i vjerojatno ću svratiti. – Vlatko Breslauer (27) iz Čakovca.

– Smatram da se McDonald’s u Čakovcu morao sagraditi već i ranije te potpuno podržavam odličnu lokaciju gdje će biti izgrađen. U varaždinskom McDonald’s restoranu uvijek prevladavaju Međimurci pa sad više neće morati jer ćemo imati svoj. – Mihael Mlinarić (26) iz Pribislavca.

– Ideja je odlična, a lokacija je u blizini centra. Imam klince koji obožavaju McDonald’s pa svi jedva čekamo otvorenje, a i mjesta za parking će ovdje možda biti više nego u Varaždinu. – Dijana Mrazović (49) iz Čakovca.

– Mnogi vole hranu koju radi McDonald’s i samo zbog toga odlaze u Varaždin. Već kad imamo brojne trgovine zašto onda ne bismo imali i ovaj restoran. To je sad odlična prilika da umjesto odlaska iz grada jedemo u našem. – Branko (65) iz Pribislavca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije